Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Ви завітали на наш сайт, і нам цікаво, хто ви?
Всього 3 людини

ЛІЦЕЙ № 21 ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ «ШКІЛЬНИЙ ОФІЦЕР БЕЗПЕКИ»

Дата: 25 червня о 11:00
43 перегляда

Основною метою проєкту є забезпечення безпечного середовища, покращення комунікації та взаємодії між громадою та правоохоронними органами, підвищення рівня обізнаності...

Важлива подія для нашого ліцею!

25.06.2024.  Протягом червня учні та педагоги Комунального закладу “Ліцею №21” Кам’янської міської ради (директор Лариса Головаха) активно брали участь у впровадженні проєкту, спрямованого на зміцнення громадської безпеки та посилення взаємодії поліції і громади на засадах партнерства.

Ініціативу «Шкільний офіцер безпеки: запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та забезпечення порядку і безпеки» впроваджує ГО «Руйнуємо стереотипи разом» за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів.

Основною метою проєкту є забезпечення безпечного середовища, покращення комунікації та взаємодії між громадою та правоохоронними органами, підвищення рівня обізнаності учнів та педагогів щодо важливості безпеки та правопорядку, навчання учнів основам запобігання конфліктів та основам збереження ментального здоров’я.

Учасники мали змогу дізнатися більше про негативні явища, правопорушення під час воєнного стану, отримати практичні навички з надання першої допомоги, а також взяти участь у цікавих тренінгах, іграх, практичних заняттях.

На першому етапі проєкту були проведені наступні заходи:

Членами команди  ДЮРП 21 (керівник Кушніренко Ю.С.) у  4-А класі (кл. керівник Писаревська А.П.) проведено захід “Безпека під час літніх канікул”. Під час “НеЛекція” здобувачі  освіти  6-8 класів не тільки прослухали правила безпечної поведінки під час відпочинку, мінної небезпеки, вони також долучилися до інтерактивної вікторини на закріплення правил безпечної життєдіяльності під час воєнного стану. Для учнів 3-Б класу (кл. керівник Шпотак Я.М.) юні рятувальники - пожежники провели безпекову вікторину з правил пожежної безпеки “Справи юних пожежників”. Під час підготовки до літніх канікул членами дружини було створено відеоролики про правила безпеки на воді та причини лісових пожеж і правила поведінки в лісі. Дані роботи були надані для перегляду здобувачами освіти 1-5 класів під час відпочинку в пришкільному оздоровчому таборі “Водограй”. Практичним психологом Читаковою І.М.  закладу проведено заняття з арттерапії, під час якого засобами мистецтва діти вчилися гармонізувати внутрішній стан. Захід був проведений  у новій сучасній кімнаті психологічної підтримки.

Для педагогічних працівників проведено тренінг “Захистимо дітей: тренінг для педагогів з виявлення та уникнення мін” з підвищення рівня обізнаності педагогів щодо мінної небезпеки та забезпечення їх необхідними знаннями та навичками для ідентифікації, уникнення та реагування на мінні загрози в навчальному середовищі.  Для педагогів було проведено тренінг  "Алгоритм надання першої домедичної допомоги",  де учасники ознайомилися з основними принципами та цілями першої допомоги, включаючи зупинку кровотечі, накладання турнікетів, а також впізнавання і надання допомоги при інших травмах та надзвичайних станах.  Педагоги мали можливість практично вправлятися у наданні першої допомоги за допомогою тренажерних сценаріїв та манекенів. Протягом 2023-2024 року Ліцей активно співпрацював з ДСНС м. Кам’янське  - інспектори Лавриненко В.В., Грицай Є.П., відділом ювенальної превенції Національної поліції  - інспектори Тущенко А.Д., Довгопола Д.В.

Особлива подяка нашим партнерам, які надали професійні консультації та підтримку протягом всього проєкту.

Ваша активна участь та відданість допоможуть зробити цей проєкт успішним!

Разом ми можемо створити безпечне і захищене майбутнє для всіх!

Юлія Кушніренко, педагог - організатор

 #Lyceum_21_Kamyanske

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.